За нас

Бианчи кафе ЕООД е компания с основна дейност печене и пакетиране на кафе. Фабриката е с капацитет 2 тона на час и разполага с високотехнологично и напълно автоматизирано оборудване, отговарящо на най-високите изисквания и стандарти за постоянен вкус и качество. Контролът на производствения процес се осъществява от специализирани технолози в собствена лаборатория на територията на фабриката. Фирмата притежава внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2000 и НАССР.

Фирмата е директен вносител на сурово кафе от Централна и Южна Америка, Африка, Индия, като наши партньори са водещи световни компании.

Продуктите на Бианчи кафе ЕООД присъстват във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES. Фирмата притежава верига от coffee shops, където нашите клиенти могат да се докоснат до специфичните вкусове на Bianchi Coffee. Екипът ни от баристи спомага за качественото приготвяне на съвършеното еспресо и кафе напитки.

Фирмата има възможност да произвежда и частни марки на клиенти по тяхна рецепта  с гарантирано качество и вкус. Бианчи кафе ЕООД е официален дистрибутор за България на италианските марки кафе машини „SAB“ и „LA PICCOLA“, както и на консумативи „PUNTO IT“ за вендинг автомати.

Благодарение на качествените ни продукти на конкурентни цени, през последните години  осъществихме партньорски отношения с кафе компании  от различни държави: Англия, Румъния, Хърватска, Гърция, Молдова, Узбекистан и др.

Бианчи кафе ЕООД има собствени представителства в Македония, Турция и Албания. Принципите на фирма Бианчи кафе ЕООД са коректност и лоялност. Работим с желание и ентусиазъм и споделяме своите знания с партньорите си, за да допринесем за взаимното ни развитие.

Фабриката на Бианчи кафе ЕООД е разположена в гр. София на територия от 2000 кв. м. и се състои от склад за суровини, зала за печене, зала за пакетиране и склад за готова продукция.