С използването на сайта вие приемате използването на бисквитки за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научете повече за нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.

Ден на репродуктивното здраве 2019

Публикувано от BianchiCoffee 22/05/2019 0 Коментар(и)

 

Ние от Бианчи кафе, вярваме и подкрепяме добрите каузи.

За поредна година ще бъдем заедно със Сдружение Зачатие при провеждането на 14-тото поред издание на Деня на Репродуктивното Здраве, в полза на двойките с репродуктивни проблеми у нас.
Поканете свои близки, приятели и заповядайте на 8 юни в хотел Рамада (Тримонциум) – град Пловдив.
Както всяка година, събитието ще събере на едно място най-добрите лекари и ембриолози. В рамките на деня, гостите ще могат да се срещнат със специалистите и  неформално да дискутират по вълнуващите ги теми за лечението, диагностиката и превенцията на стерилитета, да обменят опит и да получат подкрепа от други хора със същия проблем.

А ние, от Бианчи кафе, ще се погрижим за тонуса и енергията на всички присъстващи, като им подсигурим най-доброто кафе.

Защото добрите каузи заслужават!

 


Обновена:

 

За нас, от Бианчи кафе, беше чест да сме част от така успешното и ползотворно мероприятие, наречено Ден на Репродуктивното Здраве.

Благодарим на всички присъстващи – официални лица, лекари, доброволци и посетители за добрите думи и високата оценка относно качеството на кафето, с които ни засипвахте през целия ден.

Благодарим на Стефка Сарафова, председател на Сдружение Зачатие, за милите думи, които прочетохме в писмото до нас.

 

 

„Скъпи приятели от Бианчи кафе,

Позволявам си да ви наричам така, защото за поредна година вие отново бяхте редом с нас при провеждането на 14-тото поред издание на Ден на репродуктивното Здраве.

От името на всички пациенти, посетили събитието, от името на всички доброволци от Сдружение Зачатие, както и от свое име, като председател на Зачатие, бих искала да изкажа искрена благодарност към вас за подкрепата и съпричастността към двойките, вървящи по пътя на сбъдването на мечтата да бъдат родители.

Благодарим ви за безмъзмездно предоставеното кафе от ваша страна, с което ни помогнахте не само да събудим, но и да поддържаме доброто настроение през целия ден.

В наше лице, вече няколко години, вие имате истински и верни почитатели на страхотните вкусове на Бианчи кафе. Убедени сме, че по време на мероприятието още много хора, опитали вкусната и тонизиращата напитка ще останат ваши клиенти и за бъдеще.

Хора и фирми като вашата ни връщат вярата в доброто у хората и ни дават сили и енергия да продължим да работим като доброволци в полза на имащите нужда.

Щастливи сме, че бяхме заедно на това уникални събитие и вярваме, че ще продължим и занапред съвместното си сътрудничество.

Желаем ви много здраве, постигнати успехи и многобройни верни и лоялни клиенти!

 

Благодарим!"

 

 

Стефка Сарафова,
Председател на Сдружение Зачатие

Други статии
Остани вкъщи, пазарувай он-лайн

Остани вкъщи, пазарувай он-лайн

BianchiCoffee 16/03/2020 0
  Уважаеми клиенти, От 16 март до 15 април, всички кафе продукти на bianchi.bg са с отстъпка до 10%.  Поръчайте любимото си кафе онлайн, без да напускате уюта на дома си, предпазвайки себе си и близките си. Бъдете сигурни, че Бианчи кафе продължава да спазва най-високите хигиенни и здравни стандарти...
Прочети
БИАНЧИ КАФЕ НА ЕЖЕГОДНИЯ СИ ТИЙМ БИЛДИНГ 2019

БИАНЧИ КАФЕ НА ЕЖЕГОДНИЯ СИ ТИЙМ БИЛДИНГ 2019

BianchiCoffee 02/10/2019 0
Всеки дава на другите това, което носи в сърцето си!  В Бианчи кафе, знаем, че няма как да зареждаме с добро настроение нашите клиенти, ако самите ние не го носим в душите си. Ето защо, организирахме поредния си, традиционен есенен тиймбилдинг, за да презаредим и запазим летните емоции, с помощта на...
Прочети
Ден на репродуктивното здраве 2019

Ден на репродуктивното здраве 2019

BianchiCoffee 22/05/2019 0
 Ние от Бианчи кафе, вярваме и подкрепяме добрите каузи.За поредна година ще бъдем заедно със Сдружение Зачатие при провеждането на 14-тото поред издание на Деня на Репродуктивното Здраве, в полза на двойките с репродуктивни проблеми у нас. Поканете свои близки, приятели и заповядайте на 8 юни в хот...
Прочети
ЦВЕТОВЕТЕ НА БИАНЧИ КАФЕ И ТЕХНИТЕ СИМВОЛИКИ: BIANCHI DECAF

ЦВЕТОВЕТЕ НА БИАНЧИ КАФЕ И ТЕХНИТЕ СИМВОЛИКИ: BIANCHI DECAF

BianchiCoffee 20/05/2019 0
 Всеки цвят носи своя собствена сила и символика, въздейства ни по различен начин и ни носи разнообразни усещания. Смятаме, че го виждаме само с очите си, но възприятието за цвят достига до цялата ни същност и предизвиква у нас осезаеми усещания. Освен това пристрастията ни към определен цвят показв...
Прочети
ЦВЕТОВЕТЕ НА БИАНЧИ КАФЕ И ТЕХНИТЕ СИМВОЛИКИ: BIANCHI BLACK

ЦВЕТОВЕТЕ НА БИАНЧИ КАФЕ И ТЕХНИТЕ СИМВОЛИКИ: BIANCHI BLACK

BianchiCoffee 04/04/2019 0
Черният цвят е мистичен и вълнуващ. Свързва се елегантност, сила и сериозност. Внушава богатство и власт, висока класа, изисканост и стил.Според психолози, хората, обичащи черния цвят, държат да подчертаят своята индивидуалност и изключителност. Те са уверени в себе си и искат да покажат стабилност....
Прочети
Как да направим перфектното капучино?

Как да направим перфектното капучино?

BianchiCoffee 31/03/2019 0
 ПЕРФЕКТНОТО КАПУЧИНО Е НЕВЪЗМОЖНО БЕЗ КАФЕ!  ЧЕСТИТ 1ви АПРИЛ! Благодарим, че кликна на линка от малката ни закачка. Надяваме се, че ти донесе усмивка, а сега, за още добро настроение предлагаме една класическа рецепта за добро капучино, но с истинско кафе :)  Класическо капучиноНужни продукти:- 25...
Прочети