С използването на сайта вие приемате използването на бисквитки за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научете повече за нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.
Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, за промяна в условията и цените за доставка. За повече информация, моля вижте тук >> Доставка

Доставка

 

Доставката се осъществява от куриерска фирма до адрес на получателя за територията на Република България или до офис на Спиди.

 

За поръчки на стойност под 40 (четирдесет) лв. до населено място на територията на Република България доставката е на цена от 6 лв.

За поръчки на стойност над 40 (четирдесет) лв. до населено място на територията на Република България доставката е безплатна.

 

Обявените цени са валидни от 28.04.2022.

 

Ако желаете да заплатите по банков път и да получите фактура, следвайте указанията по-долу за меню „Плащане“:

 

  1. В „СТЪПКА 4 – Метод на доставка“, в полето за наложен платеж изберете „НЕ“.
  2. В „СТЪПКА 5 – Метод на заплащане“ ще се появи опция „Банков превод“.
  3. Използвайте полето за свободен текст под опция „Банков превод“, за да въведете данните на фирмата, за която желаете да Ви бъде издадена фактура.
  4. При потвърждение на поръчката ще Ви бъдат изписани данните, необходими за изпращане на банковия превод.
  5. Моля, в превода изпратете само сумата за закупените стоки, без таксата за куриерска услуга.

 

Ако желаете да заплатите с наложен платеж и да получите фактура, следвайте указанията по-долу за меню „Плащане“:

 

  1. В „СТЪПКА 4 – Метод на доставка“, в полето за наложен платеж изберете „ДА“.
  2. В „СТЪПКА 5 – Метод на заплащане“ използвайте полето за свободен текст под опция „СПИДИ – наложен платеж“, за да въведете данните на фирмата, за която желаете да Ви бъде издадена фактура, като в този случай ще получите и касов бон.