С използването на сайта вие приемате използването на бисквитки за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научете повече за нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.
Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, за промяна в условията и цените за доставка. За повече информация, моля вижте тук >> Доставка

ХОРЕКА

 

Силното присъствие на Bianchi в ХОРЕКА се дължи на дългогодишния ни опит и дълбокото ни уважение към кафето – от селекцията на суровината, през изпичането и миксирането, до самото сервиране.

 

Портфолиото ни включва богат асортимент от първокласни блендове и разнообразие от допълващи продукти: разтворими напитки, мляко, шоколад, както и чай Lipton, на който сме официален дистрибутор за България.

Ексклузивната ни серия от кафе моноарабика Bianchi Origins завладя пазара през 2016 и не спира да се търси от ценителите на висококачествената арабика. Серията включва реколти от Колумбия, Коста Рика, Етиопия, Бразилия и Гватемала, като етиопската арабика е сертифицирана БИО, а бразилската е с аромат на лешник.

Bianchi Origins Latino – единственият арабика бленд в поредицата, за която говорим по-долу – до скоро се предлагаше само в избрани заведения. В началото на 2021 година, вече е достъпен и за крайни потребители. Предлага се в разфасовки от 1 kg на зърна и мляно в дозети, в опаковка от 100 бр.

 


 

 

След невероятния успех на серията ни моноарабики Bianchi Origins с непримесени реколти от Колумбия, Коста Рика и Етиопия, все пак преценихме, че добрата арабика върви с добра арабика.

Затова си позволихме да излезем от рамката на моноарабиката само веднъж. И веднъж се оказа напълно достатъчно, защото резултатът надмина дори нашите високи очаквания.

 

Представяме ви Bianchi Origins Latino – първия и единствен бленд в поредицата, съчетаващ само най-забележителните реколти арабика от Бразилия, Гватемала, Колумбия и Коста Рика.

 

Свържете се с нас, ако имате интерес заведението ви да е сред малкото, които сервират Bianchi Origins Latino.

 


 

ПРОФЕСИОНАЛНО СЪДЕЙСТИЕ ОТ НАШИТЕ БАРИСТА И ТЪРГОВСКИ ЕКИПИ

 

Една от основните цели на Бианчи кафе е изграждането и подобряването на кафе културата в България.
Разполагаме със собствен бариста център, в който организираме Latte Art обучения за правилното приготвяне на еспресо кафе и кафе специалитети. Важна част от обучението са правилните настройки на кафе машините и ежедневното им почистване.

 

 

Бианчи кафе разполага с високо квалифициран екип от специалисти, сертифициран съобразно всички европейски директиви.
Бариста екипът на Бианчи кафе е на разположение , за да Ви помогне да удовлетворите и най-високите критерии на своите клиенти, предлагайки им още по-богато и разнообразно меню. Нашите търговци и сервизни техници ще помогнат допълнително за работния процес.

 

 

 

ЗА ПО-БОГАТО И РАЗНООБРАЗНО МЕНЮ

 

Бианчи кафе предоставя рецепти и съставки за кафе специалитети и различни напитки, с които да обогатите менюто в обекта си. Нашият бариста екип е готов да Ви посети за трейнинг, а Вашият бизнес да получи още възможности за печалба при минимални разходи.

 

 

Според спецификите на вашия обект/заведение - персонал, консумация на кафе, клиентски поток, ние предлагаме оптималните варианти като вид кафе и оборудване за постоянно високо качество на кафето при възможно най-ниски разходи.

 

Възползвайте се от презентация и дегустация на пълния ни асортимент от продукти, а в случай че сключим договор, и на:

  • цялостно обслужване, настройка, ремонт и профилактика на оборудването
  • обучение на екипа ви за работа с оборудването
  • индивидуален брандинг на обекта ви.

 

 

Повече информация както и конкретни предложения за продуктов асоритимент и оборудване можете да получите от презентацията по-долу:

 

 

 

За запитвания и заявки, моля свържете се с нас! Очакваме Ви!