С използването на сайта вие приемате използването на бисквитки за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научете повече за нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.

ХОРЕКА

 

Силното присъствие на Bianchi в ХОРЕКА се дължи на дългогодишния ни опит и дълбокото ни уважение към кафето – от селекцията на суровината, през изпичането и миксирането, до самото сервиране.

 

Портфолиото ни включва богат асортимент от първокласни блендове и разнообразие от допълващи продукти: разтворими напитки, мляко, шоколад, както и чай Lipton, на който сме официален дистрибутор за България.

 

Ексклузивната ни серия от кафе моноарабика Bianchi Origins завладя пазара през 2016 и не спира да се търси от ценителите на висококачествената арабика. Серията включва реколти от Колумбия, Коста Рика, Етиопия, Бразилия и Гватемала, като етиопската арабика е сертифицирана БИО, а бразилската е с аромат на лешник. Bianchi Origins Latino – единственият арабика бленд в поредицата, за която говорим по-долу – се предлага само в избрани заведения.

 


 

 

След невероятния успех на серията ни моноарабики Bianchi Origins с непримесени реколти от Колумбия, Коста Рика и Етиопия, все пак преценихме, че добрата арабика върви с добра арабика.

 

Затова си позволихме да излезем от рамката на моноарабиката само веднъж. И веднъж се оказа напълно достатъчно, защото резултатът надмина дори нашите високи очаквания.

 

Представяме ви Bianchi Origins Latino – първия и единствен бленд в поредицата, съчетаващ само най-забележителните реколти арабика от Бразилия, Гватемала, Колумбия и Коста Рика.

 

Блендът е изцяло предназначен за ХОРЕКА и не се предлага в търговската мрежа.

 

Свържете се с нас, ако имате интерес заведението ви да е сред малкото, които сервират Bianchi Origins Latino.

 

 


 

Предоставяме професионални кафе машини и оборудване за безплатно ползване срещу консумация, съобразени изцяло с вашите изисквания и нужди. Разполагаме и със собствен бариста център, където да обучим вашия екип.

 

Възползвайте се от презентация и дегустация на пълния ни асортимент от продукти, а в случай че сключим договор, и на:

  • цялостно обслужване, настройка, ремонт и профилактика на оборудването,
  • обучение на екипа ви за работа с оборудването,
  • индивидуален брандинг на обекта ви.

 

Очакваме ви!