С използването на сайта вие приемате използването на бисквитки за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научете повече за нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.
Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, за промяна в условията и цените за доставка. За повече информация, моля вижте тук >> Доставка

Кафе за офиса

Централна и Южна Америка се допълват великолепно в този неподражаем бленд - съчетание от най-добрите..
45.38лв.
Без данък: 45.38лв.
Bianchi BLACK е уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Бразилия и Колумбия, и прев..
32.07лв.
Без данък: 32.07лв.

Bianchi Coffee може да предложи подходящи решения за всеки офис. В зависимост от броя служители и дневна консумация на кафе и напитки, компанията ни може да предложи дозетни или автоматични кафе машини.

За офиси с малък брой служители, Bianchi Coffee предоставя дозетни кафе машини с една група, които въпреки компактните си размери, не правят компромис с качеството на приготвяното кафе.

За офиси с по-голям брой служители, Bianchi Coffee може да предостави автоматични кафе машини с еспресо група и инстантни напитки, от които се получават различни комбинации.

За споделени офисни пространства тип co-working space или други търговски площи Bianchi Coffee осигурява решение - кафе корнер, съобразено с потока на хора и консумацията на кафе.

 

Предоставяме:

  • безплатно оборудване срещу договорено месечно потребление
  • монтаж, сервиз и поддръжка на предоставеното оборудване
  • доставка на кафе и консумативи

 

Може да научете повече подробности за решенията ни за офиса от нашата презентация:

А за безплатна дегустация и консултация за най-подходящото за Вашето пространство кафе решение ви очакваме на:

+359 886 632 744