С използването на сайта вие приемате използването на бисквитки за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научете повече за нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.
Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, за промяна в условията и цените за доставка. За повече информация, моля вижте тук >> Доставка

Кафе за офиса

 

С Bianchi доброто настроение в офиса е гарантирано. Ако се чудите откъде да купите кафе всеки път, щом то свърши, ние ви предлагаме удобно решение.

 

Bianchi Coffee може да предложи подходящи решения за всеки офис. В зависимост от броя служители и дневна консумация на кафе и напитки, компанията ни може да предложи дозетни или автоматични кафе машини.


Предимствата на мляното кафе в дозети са безспорни. Когато кафето се пече при стриктно контролирана температура, охлажда се въздушно и отлежава в специализирани силози, консистентността на вкуса е сигурна, а защитната атмосфера, в която е пакетирана всяка индивидуална дозета, гарантира 12 месеца качество и свежест на аромата. С еко опаковка, която не отделя вредни вещества в напитката, дозетите са удобни за ползване и лесни за отстраняване след употреба.

 


Бианчи взискателно подбира всяка една реколта кафе от най-добрите плантации на земята и майсторски ги съчетава, за да Ви предостави най-богатия избор от мляно кафе в индивидуална опаковка.


Запознайте се с пълния асортимент на Бианчи и изберете своя тип кафе, в зависимост от съотношението между ободряваща, плътна робуста и покоряваща, ароматна арабика.

 

Научете повече подробности за решенията ни за кафе за офиса от презентажията по-долу:

 

 

За запитвания и заявки, моля свържете се с нас! Очакваме Ви!