С използването на сайта вие приемате използването на бисквитки за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научете повече за нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.
Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, за промяна в условията и цените за доставка. За повече информация, моля вижте тук >> Доставка

Събития

Ако организирате корпоративно събитие или имате личен празник, и искате да зарадвате гостите си с кафе с изключително качество, ние може да Ви помогнем.

Нашият бариста екип може да бъде част от събитието Ви, за да сподели с Вас магията на доброто кафе. Ние ще Ви поднесем богат избор от уникални кафета и кафе специалитети, приготвени с цялата ни експертиза и любов към кафето.

А за по-любопитните кафе ценители ще споделим и тайната на доброто кафе - от произхода му, селекцията на кафе зърна, важността на процесите на изпичане и смилането – до приготвянето и поднасянето му. Всичко има значение.

Разполагаме със собствена уникална каравана, както и с шатра, и така може да обособим един много приятен кафе кът за Вашите гости. Ще осигурим и машини за професионално приготвяне на кафе, както и всички необходими консумативи като чаши, пакетчета захар, кремъри, бисквитите и т.н.

Едно цялостно ароматно решение за Вашето събитие, така че с наша помощ да посрещнете изискванията и на най-големите кафе ценители, като им поднесете чаша превъзходно кафе.

За повече информация Ви очакваме на:

+359 886 632 744